Obsah
JÍDELNÍ LÍSTEK
10.10. - 14.10. 2016
Pondělí:
polévka: rybí s krutony (1,4)
hlavní chod: hovězí maso v rajské omáčce, těstoviny, čaj (1)
ranní svačina: putimská pomazánka, chléb, zelenina, karamelové mléko (1,7)
odpolední svačina: drožďová pomazánka, dalamánek, zelenina, čaj (1,3,7)
Úterý:
polévka: hovězí vývar s játrovou rýží (9)
hlavní chod: karbanátky, bramborová kaše, zelenina, mošt (1,3,7)
ranní svačina: loupák, ovoce, granko (1,7)
odpolední svačina: papriková pomazánka, lámankový chléb, zelenina, mošt (1,7,11)
Středa:
polévka: kulajda (1,3,7)
hlavní chod: ptáčci v rozletu, bulgur, zelenina, ovoce , čaj (1,3)
ranní svačina: zeleninový salát se sýrem, rohlík, džus (1,7)
odpolední svačina: tvarohová pomazánka s uzeným sýrem, chléb, zelenina, čaj (1,7)
Čtvrtek:
polévka: česnečka
hlavní chod: hrachová kaše, uzené maso, kyselá okurka, F.garden (1)
ranní svačina: mrkvovo-pažitková pomaz.,dědova houska,zelenina,oříškové mléko (1,7,8)
odpolední svačina: balkánská pomazánka, rohlík, zelenina, F.garden (1,7)
Pátek:
polévka: dýňová (7)
hlavní chod: přírodní kuřecí plátek, brambory, zelenina, dušená baby karotka, čaj
ranní svačina: krupicová kaše s grankem, ovoce, mošt (1,7)
odpolední svačina: sýrová pomazánka se zeleninou, vícezrnný chléb, zelenina, čaj (1,7)
Čerstvá voda je v rámci pitného režimu podávána každý den.
Dana Šplíchalová Romana Nemleinová
Kuchařka školní jídelny Vedoucí školní jídelny
ALERGENY: (bližší specifikace viz. seznam)
1 - obiloviny 6 - sója 11 - sezamová semena
2 - korýši 7 - mléko 12 - siřičitany
3 - vejce 8 - skořápkové plody 13 - vlčí bob (lupina)
4 - ryby 9 - celer 14 - měkkýši
5 - arašídy 10 - hořčice